Doskonała receptura
Krem z czekoladą 15 %, orzechami 8 % i miodem 5 %
Czekolada, orzechy, miód – to jest pyszne. Wszystkie składniki połączone w idealnych proporcjach sprawiają że Miodelka to niepowtarzalny krem. Jego wyjątkowość podkreśla brak sztucznych barwników oraz konserwantów. Krem Miodelka to doskonały wybór dla dzieci w okresie wzrostu, osób aktywnych i kochających czekoladę.
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), orzechy laskowe 8,0 %, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), miód 5,0%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 5,0%, tłuszcz kakaowy, aromaty, emulgator: lecytyny słonecznikowe. Produkt może zawierać inne orzechy, soję, gluten.
Miodelka – słoik
Gramatura: 220 g
Miodelka – słoik
Gramatura: 750 g
MIODELKA – słoik
Gramatura: 400 g
MIODELKA z paluszkami chlebowymi
Gramatura: 25 g
Składniki: a) Krem (16g) cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), orzechy laskowe 8,0%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), miód 5,0%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 5,0%, tłuszcz kakaowy, aromaty, emulgator: lecytyny słonecznikowe. a) Paluszki chlebowe (9g): mąka pszenna, olej palmowy, słód (jęczmienny, kukurydziany), sól, drożdże.
MIODELKA – tubka
Gramtura: 65 g
Opinie o miodelce:
~Goś
“Jest rewelacyjna;) Pysziutka! Po prostu niebo w gębie!”~Kinga
“Wygrany miód i Miodelka właśnie dotarły i już stały się hitem w naszej kuchni! Naleśniki z Miodelką smakują wyśmienicie a Miód wielokwiatowy dla dzieci ma tak delikatny i aksamitny smak że ach! Dziękuję kochani za możliwość poznania tak wspaniałego smaku! Czuję, że ja i moja rodzina będziemy wiernymi wielbicielami Waszych słodkich rozkoszy! :)”~Aleksandra
“miodelka to mój niekwestionowany hit! – zdradzę Wam że jest przepyszny do naleśników.”~Lilii
“Sądziłam, że Miodoczekolada nie ma sobie równych. Jednakże, gdy posmakowałam połączenia miodu, czekolady oraz orzechów ostatecznie zmieniłam zdanie … Na korzyść Miodelki przemawia aksamitna konsystencja, która nie wymaga podgrzania. Ten orzechowo-czekoladowy krem można bezpośrednio nakładać ze słoiczka na pieczywo (to jeden ze sposobów, by śniadanie, które Nadia zazwyczaj przeżuwa przez godzinę, zniknęło w mgnieniu oka z talerza) albo podjadać łyżeczką. Ja zaś, uwielbiam nadziewać nim muffinki.”