Nowa oferta kremów bez cukru i bez oleju palmowego
Krem o smaku kakaowo-orzechowym bez dodatku cukru i bez oleju palmowego.
NOWOŚĆ
Gramatura: 350 g, słoik
Składniki: substancje słodzące: maltitol, glikozydy stewiolowe; olej roślinny (shea), serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku pełne, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 5 % (kakao, regulatory kwasowości: wodorotlenek potasu, węglan potasu), emulgator: lecytyny słonecznikowe, aromaty.
Produkt może zawierać orzechy, soję, gluten.
Krem kakaowy o smaku pomarańczowym bez dodatku cukru i bez oleju palmowego.
NOWOŚĆ
Gramatura: 350 g, słoik
Składniki: substancje słodzące: maltitol, glikozydy stewiolowe; tłuszcze roślinne (shea, rzepakowy), mleko w proszku pełne, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 8 %, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny słonecznikowe, aromaty.
Produkt może zawierać orzechy, soję, zboża zawierające gluten.
Krem kakaowy o smaku białej czekolady bez dodatku cukru i bez oleju palmowego.
NOWOŚĆ
Gramatura: 350 g, słoik
Składniki: substancje słodzące: maltitol, glikozydy stewiolowe; tłuszcze roślinne (shea, rzepakowy), mleko w proszku pełne 11%, skrobia kukurydziana, mleko w proszku odtłuszczone 1,3%, emulgator: lecytyny słonecznikowe, aromat. Produkt może zawierać orzechy, soję, zboża zawierające gluten.